laupäev, 2. november 2013

Dia de muerto

Eelmisel nädalal ei jõudnudki kirjutada ehk siis kirjutan tagantjärgi.

Vahepeal on juhutnud lausa kaks kossumängu, mille mõlemad kaotasime. Üritan veel aru saada selle tiimi koostööst, mis praegu olematu tundub. Mõlemad mängud kaotaisme napilt ning hullu midagi pole. Lisaks kutsus Nancy mind järgmisesse tiimi ning üks kooli tiimikaaslane veel teise tiimi, mille mäng peaks pühapäeval olema aga eks seda veel vaatab, kas läheb, kuna see pidi kuskil teises linnas olema.

Pidin kirjutama veel kutsikatest, nimelt võttis endale saksa tüdruku(Resa) pere endale kutsika ning samal päeval sündisid ka Amet'i koeral kutsikad. Nunnumeeter on max põhjas!

Eelmisel nädalavahetusel ei suutnudki ma midagi väga korda saata, peale selle, et käisime Manuel'i sünnipäeva tähistamas, ehk siis üks suguvõsa suur kokkutulek koos piñatade, maitsetu tordi(sest ausalt need poe tordid, mis siin söödakse ei kõlba ikka kuhugile) ning pisikeste lastega. Peo tipphetkedeks olid  sellised asjad nagu, et kõik tädid-onud tahtsid teada, milliseid roppusid ma hisp. keeles oskan, sellest väljaütlemisest ma viisakalt loobusin, kõik enda heaolu pärast. Need samad sugulased tahtsid ikka hirmsasti ka, et ma nendega koos tekiilat jooma hakkaksin. Muide kui eestis on tavapäraseks saanud, et kõike alkoholi juuakse coca, sprite või mis iganes muu mahla või karastusjoogiga siis siin lisatakse igale poole juurde gaasiga mineraalvett, sellest asjast ei saa ning ei hakka ka kunagi aru saama.

Enne ära minekut andis mulle Luisi poolvend salvrätiku, mis algul tundus ikka eriti kahtlane aga kui autos lahti tegin ning sealt jällegist uue telefoninumbri koos nimega avastasin oli kõik juba arusaadav. Miskipärast on need salvrätikud eriti kasutuskõlbulikuks saanud viimasel ajal.

Teisipäeval tegin esimest korda kossutrenni vahelduseks jõusaalile. Mõtlesin, et tiimiga koos ikka aga ei. Sain treenerilt privaatrenni. Või noh, see oleks olnud privaattrenn, kui poleks olnud kõiki üliõpilasi, kes minu treenimist pealt vaatasid. Sest samal ajal, kella 5 aeg õhtul, olid ülikoolis loengud ning muidugi on ühe blondiini kossumängimist põnevam rõdult jälgida, kui loengut kuulata. Treeneril oli küll muidugi lõbu laialt ja ütles, et järgmine kord on ülikooli õpilaste kohal olek kohe palju suurem tänu sellele, et ma siin trenni teen.

Koolinädalast veel nii palju, et täna(reedel) meil kooli pole, sest on dia de muerto eelne päev, mis on mõeldud siis väikestele lastele ning eile oli koolis suurem pidu, kus tegime enda altareid. Altaritele pandakse siis erinevaid sööke ja jooke jms, näiteks tubakat, ühesõnaga kõik, mis surnutele meeldis. Õhtul oli koolis siis halloweeni pidu koos erinevate tantsushowde ning live muusikaga. FUN!  Enne meie kooli pidu läksime Cabrera ning ta dance crew'ga teise ülikooli, nemad tantsisid ja mina elasin kaasa nagu korralik tantsutüdruk. Peale meie kooli pidu läksime Cabrera ja ta venna ning vanematega sööma. Lisan pilte ka peost sest pole võimalik seda kõike kirjeldada sõnadega.

Pidin eile küll kossu mängima minema aga kuna koolis pidime altareid tegema ning ära ei saanud kuidagi minna, siis rääksin Nancy'le, et järgmises mängus panustan endast topelt, kuna tulla ei saa.

Täna hommikul käsin Cabrera juures inglise keelt õpetamas ning õhtul lähen Resa'ga välja kinno ning hiljem juba taas jõusaaliga date. Homme pidin koos vanaemaga kuhugile minema ning lisaks on õhtul veel Leonie sünnipäeva tähistamine, läheme kuhulgile restorani ning peale seda Angie juurde kõrvitsatesse auke kaevama ning õhtul kutsuti mind klassikaaslaste poolt välja. Sounds like fun!

Eks ma siis jälle kirjutan pühapäeval, mis kõik ära tehtud sai.
Üks asi veel, mu tuba meenutab hetkel väga Kurgjärve laagrit, sest igas nurgas kuivab järgmiseks päevaks ära pestud kossusärk ning poolikud veepudelid vallutavad mu kirjutuslauda.


Koolis oli keegi varas ehk siis läks kaduma 3 iphone 1 blacberry ning 2 autovõtmed! 

classroom

esimesed tunni mööduvad tavaliselt nii

kutsikad

veel kutsikaid

kohalik kossu-jalka väljak

Theresa kutsikas

Minu esimene jalka mäng staadionil! Oma tiim võitis 2:0





Toidutalong mille ostame ning selle eest süüa saame! Vajalik! 

Kossu kodusaal

Tegin familiale kooki! 

Manueli sünnipäev



Hommikul kooli mineku tee

Filosoofia eksam, kus pidime otsima pilte enda filosoofia kohta

Lunch


Meie põhiline lunchspot



Andy ja Cabrera

Leidsin ühe kõige imelisema asja oma elus! Tegemist on siis pargiga, kus kossu mängitakse! 

Mängusärgid

Ette valmistused altari tegemiseks


Klassijuhataja koos Alejandraga




Kõik järgnev allpool on alrari ette valmistustega seotud












Kooli halloween'i või dia de muerto pidu



Maski ei pidanud kandmagi, olin sel õhtul famous ning kõik tahtsid pilte teha .. 







Albina

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar