pühapäev, 22. september 2013

Esimene kossumäng vaadatud!

Viimasest nädalast.

Koolis oli eksami ning presentatsioonide nädal ehk siis minu jaoks jälle siiski istumine. Üritasin küll ülesandeid kaasa teha aga juba teksti tõlkimine võtab piisavalt kaua aega.

Teisipäeval läksin peale kooli Liverpooli ning hiljem sain Theresa'ga kokku. Tüdrukute jutud räägitud jälle ning Luis võttis mind peale ülikooli tema juurest peale. Ostsin lõpuks endale kossupalli ka ära! Maksis 250 peesot! Aga nüüd peab ainult sobiva aja leidma, et mängima minna.

Sain neljapäeval lõpuks ametlikult Mehhiko id'kaardi kätte ning enam ei pea migratsiooni ametiga asju ajama.  + sain veel emmelt ja issilt postipaki kätte, eelmisest postitusest võite sellest lugeda lähemalt.

Reedest ja laupäevast

Reedel peale kooli läksime Nancy ning Martha juurde sööma ning peale seda otsustasime Nancy'ga kossu mängu vaatama minna. Mehhikosse arvasin, et kossuga siin otseselt tegelema ei hakka, sest siin on nii palju muid võimalusi aga kui ma reede õhtul saalile lähenedes ketside jooksimse häält kuulsin siis oli selge kui palju ma ikka seda igatsed. If u play basketball once u play it forever! Vaatasime Nancy sugulaste mängu, mis meenutas meie kossuliigat. Pilte küll teha ei saanud, sest jätsin telefoni koju aga järgmine kord kui sinna lähen siis teen kindlasti pilte ka. Nii fun oli vaadata ikka. Peale kossu jalutasime Nancy'ga veidi linna peal ning nägin, kuidas õpetajad reaalselt protesti eesmärgil tänaval magavad ning nii juba umbes kolm nädalat. Eesti õpetajad teie kolme päevane protest ei ole selle kõrval midagi!

Pean mainima veel, et eilsest blokkisid õpetajad bensiinijaamad kinni pms ehk siis kogu linnas keegi autodega sõita ei saa, kuna lihtsalt kütuse ostmine on võimatuks tehtud.

Aga veel reede õhtust. Peale seda sõitsime koju ning jäin Nancy juurde ööseks. Pole vist hommikul nii kaua maganud kui seal. Päeval olime seal ning kella 4 paiku läksime babyshower'ile jälle. So much fun. Victori õde saab nimelt emmeks ning siis pidime ju ikka ära käima. Lõbustasin enamus aega Nancy venna last ning mängisime ka mingeid babyshower'i mänge.

Peale seda läksime Amira ning Nancy'ga sööma. Väike fun fakt ka. Samal ajal kui sõime nägime ühte kutti, kes oma vanematega sõi seal ning hakkasime ära arvama kui vana ta on. Minu pakkumiseks oli, et umbes 25, kuid Amira ning Nancy ütlesid, et vähemalt 30 ning kuna otseselt rääkima keegi meist ei julgenud minna ning mul oli ikka hirmsasti ta vanust vaja teada. Peab mainima, et kutt oli piisavalt ilus ka ikka, et seda küsida. Siis oli kiirest abiks salvrätik ning pastakas muidugi kirjutasime sinna peale numbri ning toimetasime selle teenindaja abil temani. Õhtul koju tulles oli tore avastada whatsappi'st uue sõnumi, et hey, mina see kutt seal restoranist. Sain teada, et ta on 28 ning ei ela kahjuks Tuxtlas aga ta ütles, et kui lähen Guadalajara Jalisco'sse siis pean talle seda kindlasti ütlema. Fun. Veel üks talking buddy olemas.

Peale restorani läksime Amira juurde ning olime seal umbes kella 1'ni ning pärast seda tõi ta ema mind koju. Oma voodi ikka kõige parem ju.


Pildi materjal tuleb kunagi eraldi postitusena, luban!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar